D'Hooghe plant actie voor nieuw stadion

Nico Wieme
| 13 reacties
D'Hooghe plant actie voor nieuw stadion
Foto: © SC

Het is Michel D'Hooghe menens om zijn plannen voor een nieuw stadion in Loppem door te drukken. De Clubpreses hekelt het getalm van de Vlaamse regering en kondigt acties aan.

Wanneer komt er schot in de zaak rond het nieuwe stadion dat Club Brugge in Loppem wil bouwen? Een vraag waarop Michel D'Hooghe ons het antwoord schuldig blijft. "In januari beloofde Vlaams minister-president Kris Peeters in Phara op Canvas dat we tegen maart meer duidelijkheid zouden hebben. Vandaag zijn we in december en zijn we nog geen stap verder", aldus de voorzitter van Club Brugge in Het Laatste Nieuws.

Voor D'Hooghe is de maat vol. "Zo kan het niet verder. Dinsdagavond heeft onze beheerraad beslist dat we niet langer een afwachtende houding aannemen. We gaan druk beginnen zetten", spreekt de ex-bondsvoorzitter duidelijke taal.

"In de zomer hebben we onze supporters nog gevraagd om rustig te blijven. Maar nu gaan we opnieuw van ons laten horen. Verwacht geen vuurwerk, maar actie zal er komen", verwittigt D'Hooghe de ministers van de Vlaamse regering.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties