Kanu is de enige die naar GB wil

Mathias Dumarey
| 70 reacties
Kanu is de enige die naar GB wil

Germinal Beerschot wil wel graag wat kwaliteit in de plaats als Anderlecht Silvio Proto wil terughalen om de langdurig geblesseerde Daniel Zitka te vervangen. Op de Braziliaan Kanu na, is niemand geneigd om tijdelijk naar Antwerpen te verhuizen.

Germinal Beerschot en RSC Anderlecht zullen eerstdaags om de tafel gaan zitten om de terugkeer van Silvio Proto en wat daarvoor in de plaats moet komen te bespreken. Anderlecht ziet het wel zitten om een aantal spelers uit te lenen aan de Antwerpenaren die momenteel een zeer slecht seizoen doormaken.

Het grote probleem momenteel is dat op Kanu na geen enkele speler zit te popelen om nog een half jaar tegen de degradatie te strijden. Stanislav Vlcek weet van niets en Thomas Chatelle en Sacha Iakovenko zien een verhuis zeker niet zitten. Eerder kon u vandaag al lezen op Voetbalkrant dat ook Hernan Losada niet wil terugkeren naar de club waar hij vorig seizoen furore maakte.

Germinal Beerschot laat ook weten dat het Losada enkel zou terugwillen als hij ook gemotiveerd is om opnieuw voor de Antwerpenaren te spelen. "Met een niet-gemotiveerde speler zijn we niets", aldus waarnemend voorzitter Herman Kesters in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties