Broos: 'Het kriebelt, maar wat kan ik doen?'

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Broos: 'Het kriebelt, maar wat kan ik doen?'

Hugo Broos lijkt nu ook naast de trainersjob in Charleroi te grijpen. De Karolo's opteren hoogstwaarschijnlijk voor een coach uit Frankrijk. De Vlaams-Brabander kan nochtans een groot palmares voorleggen.

"Een palmares telt blijkbaar niet meer. Ofwel denken ze nog enkel aan die ontslagen bij Anderlecht en Genk. Het kriebelt bij mij nu al een hele tijd om weer aan de slag te gaan, maar wat kan ik doen?", vraagt Hugo Broos zich af in de krant Het Laatste Nieuws.

"Het is nu ook niet zo dat ik in een hoekje zit te grienen en depressief zit te wezen. Het is wel frustrerend dat ik wel steeds mijn naam hoor vallen, maar dat als puntje bij paaltje komt, ik er zonder reden naast val. Ik wil niet nog een halfjaar wachten", gaat Broos verder.

"Ik begin mij af te vragen of België het gehad heeft met mij. Of ik mezelf nu meer op het buitenland ga toespitsen, ga ik niet zeggen. Of tweede klasse voor mij een optie is? Ik vind me niet te mooi voor een lager niveau. Ik ben destijds toch ook van Club Brugge naar Moeskroen gegaan", oppert de werkloze oefenmeester tenslotte. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties