Anderlecht moet Van Damme lange tijd missen

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Anderlecht moet Van Damme lange tijd missen

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht zal het zonder Jelle Van Damme moeten doen tijdens het grootste stuk van de terugronde. De linksback van de competitieleider sukkelt sinds de match op FCV Dender met aanhoudende pijn aan de linkerenkel.

Jelle Van Damme onderging al een operatie maar daaruit bleek dat ook het kraakbeen van de enkel van de Belgische international is beschadigd. Het gaat overigens over dezelfde enkel waar Van Damme vorig seizoen ook al mee sukkelde.

"Het is al de derde ingreep aan de enkel van Van Damme. Hij zal vier weken niet mogen steunen op zijn voet. Hopelijk is het kapsel in die tijdspanne hersteld, maar hij zal zeker rekening moeten houden met het feit dat hij twee à drie maanden niet zal kunnen voetballen", zegt Anderlecht-dokter José Huylebroeck op HLN.be.

Anderlecht trok gisteren al een verdediger aan, de Hondurees Victor Bernardez, om de Argentijn Nicolas Pareja te vervangen. Die bleek een grote leemte te hebben achtergelaten in de defensie van paarswit na zijn vertrek naar Espanyol Barcelona. Om de langdurige afwezigheid van Van Damme op te vangen, wil Anderlecht nu nog een verdediger aantrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties