Zes inhaalwedstrijden staan op het menu

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Zes inhaalwedstrijden staan op het menu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onlangs werden tijdens de twaalfde speeldag in derde klasse heel wat wedstrijden vroegtijdig stopgezet door de stevige winterprik. Komend weekend worden deze wedstrijden herspeelt.

In 3de A werken Diegem en Gent-Zeehaven hun duel reeds zaterdagavond af. Gent kan bij winst het jaar met een positieve noot afsluiten terwijl Diegem met een driepunter zich naar iets veiligere oorden kan begeven. Op zondagmiddag is Peruwelz te gast in Waregem. Bij winst heist Waregem zich op gelijke hoogte van de bezoekers uit Peruwelz. Woluwe-Zaventem kan een schitterende zaak doen in de rangschikking. Indien het zijn partij winnend afsluit springt de club over Oudenaarde naar een tweede stek. Aalst hield vorige week Peruwelz in bedwang en wil het vel van RBD Borinage om de heenronde met een goed gevoel af te sluiten. Ook Wetteren en La Louvière komen zondag in actie. Dit in een vooruitgeschoven wedstrijd van de 16de speeldag.


Za. 19.30u. Diegem Sport - Gent Zeehaven
Zo. 14.30u. RC Waregem - Peruwelz
Zo. 14.30u. Wetteren - La Louvière (vooruitgeschoven wedstrijd van de 16de speeldag)
Zo. 15u. Woluwe-Zaventem - KSV Sottegem
Zo. 15u. E.Aalst - RBD Borinage


In 3de B maakt KV Turnhout zondagmiddag de verplaatsing naar Boom. Voor de bezoekers wordt dit alvast een belangrijk duel. Bij winst sluiten de Binken het jaar af als herfstkampioen. Maar ook Boom mikt op winst om het jaar af te sluiten met een plaatsje in de top vijf. Willebroek gaat op bezoek bij Cappellen dat zich nog steeds in de kelder van de rangschikking bevindt. Winst voor Willebroek levert hen alvast een derde stek op.



Zo. 15u. Rupel Boom - KV Turnhout
Zo. 15u. Cappellen FC - Willebroek-Meerhof

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties