Wint Essevee de strijd om Mokulu Tembe?

De Nijs Michael
| 9 reacties
Wint Essevee de strijd om Mokulu Tembe?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin Mokulu Tembe heeft zijn carrière helemaal op de rails gekregen bij tweedeklasser Oostende. Wellicht mag de middenvelder zich zelfs verheugen op een transfer naar Zulte Waregem, Tembe zou wel pas deze zomer overstappen naar de eersteklasser.

Tembe is een Belg met Congolese roots die in het verleden onder andere bij Union SG en FC Brussels aan de slag was, sinds deze zomer is de middenvelder aan de slag bij tweedeklasser Oostende. Daar mocht hij al zeventien keer opdraven in competitieverband en twee keer in de beker van België, de negentienjarige belofte trof zeven keer raak.

Dat levert hem heel wat binnen- en buitenlandse belangstelling op. Zo volgen AA Gent, AZ, Charleroi, Hull City, Moeskroen en Racing Genk de prestaties van Tembe op de voet, maar Zulte Waregem lijkt de strijd om het jonge talent te winnen. Het Nieuwsblad weet dat de speler bijzonder dicht bij een akkoord met de West-Vlaamse eersteklasser staat. Tembe zou wel pas deze zomer de overstap naar de Gaverbeek maken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties