Trekt 'matchwinnaar' Snelders naar Kortrijk?

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Trekt 'matchwinnaar' Snelders naar Kortrijk?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kristof Snelders lag met een mislukt schot aan de basis van de kwalificatie van Cercle Brugge. De kans bestaat echter dat ‘Snellie’ de volgende ronde niet meer voor de groen-zwarte vereniging speelt.

“Je moet een beetje geluk hebben”, bekijkt Snelders het winnende doelpunt. “In een fractie van een seconde beslis ik om te trappen. Hij wijkt af en gaat binnen. Het doet me veel deugd. Een fantastisch gevoel, zeker als je niet veel mag spelen. We mogen nu niet te ver vooruit zien, maar deze bekercampagne is voor Cercle een ideale kans.”
 
Of de rest van de bekercampagne wordt afgewerkt met Snelders is echter een vraagteken. “Ik kan ook naar Kortrijk”, aldus de Antwerpenaar. “Ik ben hier graag. Je kan nergens beter zijn, maar als voetballer moet je ook naar je eigen situatie kijken. Op een ander krijg ik misschien meer kansen. Eén van de dagen neem ik een beslissing.”
 
Trainer Glen De Boeck ziet Snelders niet graag vertrekken, maar blijft karig met commentaar. “Ik heb hem in een onderling gesprek gezegd hoe ik over de situatie denk”, aldus de groen-zwarte trainer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties