De Beule: "Ik voel me meteen in de groep opgenomen"

De Nijs Michael
| 2 reacties
De Beule: "Ik voel me meteen in de groep opgenomen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davy De Beule was de laatste maanden helemaal uit beeld geraakt bij AA Gent, de Oost-Vlaming speelde amper zeven minuten in de heenronde. Nu krijgt de voormalige speler van Lokeren de kans om zijn carrière te herlanceren bij KV Kortrijk.

"Ik voel me meteen in de groep opgenomen", vertelt De Beule aan Gazet van Antwerpen. "Ik rij samen met Coulibaly naar Kortrijk. Hij woont in Gent, ik in De Pinte. We staan er in een half uurtje. En misschien kan ik er toe bijdragen dat hij op tijd komt op training."

De Beule speelde ooit bijzonder goed bij Lokeren, maar nadien ging het bergaf met zijn carrière. "Alles ging fantastisch bij Lokeren, maar toen ik mijn contract niet wou verlengen werd ik naar de B-kern gestuurd", legt de kersverse aanwinst van Kortrijk uit. "In Gent ging het aanvankelijk goed, maar dan werd ik serieus ziek. Ik kwam nog terug met een goede tweede seizoenshelft, maar de voorbije twee jaar kreeg ik nog amper kansen om me te tonen."

"Ik voelde dat Preud'homme me ook de rest van het seizoen aan de kant zou laten", vervolgt de polyvalente middenvelder. "Dan kon ik maar beter de kans grijpen om bij Kortrijk te gaan spelen. Het is een ploeg die goed voetbal brengt, offensief speelt, het lijkt me wel wat."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties