De Witte wil opnieuw emoties van bekerfinale beleven

De Witte wil opnieuw emoties van bekerfinale beleven
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent speelt vanavond op eigen veld de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Belgische beker tegen RC Genk. Ivan De Witte, de voorzitter van de Oost-Vlamingen, wil graag dat zijn club een tweede bekerfinale op rij zal betwisten.

AA Gent maakt in de competitie maar een wisselvallig seizoen door en dus moet de Belgische beker ervoor zorgen dat het seizoen toch nog wat kleur krijgt. De Buffalo's hebben wel pech met de loting want ze stoten op co-favoriet RC Genk.

De Gentenaars stonden vorig jaar ook in de finale van de Belgische beker en verloren toen de finale van RSC Anderlecht met 3-2. Voorzitter Ivan De Witte wil graag de emoties van toen nog eens herbeleven. "Wat de finale teweeg heeft gebracht, was ongelofelijk. Ik wil dat nog eens allemaal meemaken. Ik heb wel eens gevloekt bij de loting want eigenlijk is de partij tegen Genk een vervroegde finale", zegt De Witte vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

De Witte schat de kansen op doorstoten op fifty-fifty. "Ik blijf wel nog eens herhalen dat dit een bouwjaar is. De beker moet onze competitie niet goedmaken. We leggen geen extra druk", besluit de preses.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties