Vargas: "Het kan zijn dat ik vertrek"

De Nijs Michael
| 26 reacties
Vargas: "Het kan zijn dat ik vertrek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is druk op zoek naar versterking, maar anderzijds moet de club ook uitkijken voor uitgaande transfers. Zo gooit Ronald Vargas hoge ogen op de transfermarkt, ondanks zijn mindere prestaties in de heenronde.

Vooral Rubin Kazan toont meer dan gewone interesse in de speler van blauw-zwart. De supporters van Club hoeven echter niet meteen te vrezen voor een vertrek van de Venezolaan. Rubin Kazan heeft inmiddels een eerste bod uitgebracht op de balgoochelaar, maar de Russische landskampioen werd prompt wandelen gestuurd door Club. Het ging volgens Het Laatste Nieuws om een bod dat lager was dan dat van Hertha Berlijn deze zomer, de Duitsers wilden destijds vijf miljoen euro neertellen voor Vargas.

Vargas staat alvast niet weigerachtig tegenover een transfer naar de Russische topclub, maar Rubintrainer Koerban Berdyjev zou de Venezolaan een negatief rapport gegeven hebben na de partij tegen Zulte Waregem. "Ik wacht af", reageert Vargas. "Ik weet van de interesse. Als het moment daar is en het bod is goed, kan het zijn dat ik vertrek."

Naast Vargas zou ook Nabil Dirar op belangstelling van de Russische landskampioen kunnen rekenen, maar vooralsnog gaat het niet om concrete interesse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties