Arsenal haalt Arshavin toch nog binnen

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Arsenal haalt Arshavin toch nog binnen
Foto: © SC

De transfersoap rond Andrei Arshavin neemt nog een onverwachtse wending. De Russische middenvelder komt dan toch naar Arsenal. Arsène Wenger heeft in extremis zijn toptransfer beet.

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Andrei Arshavin trekt dan toch naar Arsenal. Zenit Sint-Petersburg blies in de loop van maandag de transfer af omdat beide clubs geen akkoord bereikten over de transfersom. Arshavin had ondertussen met succes de medische tests afgelegd en een contract voor 3,5 jaar getekend.
 
Bij het afsluiten van de transfermarkt heerste er echter nog grote onzekerheid. Het Britse SunSport claimde dat de overgang nog niet definitief van de baan was. Arsène Wenger kondigde om 8 uur op Arsenal TV aan dat de club later op de avond nog een ‘positieve boodschap’ de wereld zou insturen.
 
Het Franse persagentschap AFP bevestigde dat Arsenal en Zenit toch een akkoord hadden bereikt. De Gunners betalen 13,3 miljoen voor de Russische middenvelder. Arshavin tekende een contract tot medio 2012.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties