Preud'homme: "Ik laat me in stilte neuken"

Kevin Van Cutsem
| 16 reacties
Preud'homme: "Ik laat me in stilte neuken"
Foto: © SC

Genttrainer Michel Preud’homme was na de uitschakeling (opnieuw) niet te spreken over de wedstrijdleiding. Toch wou hij er niet te veel woorden aan vuilmaken. “Vorige keer werd ik geneukt met veel lawaai, nu is het in stilte.”

Afgelopen zondag tegen Charleroi ging Preud’homme nog woest te keer tegen scheidsrechter Verbist. De Gentcoach werd prompt naar de tribune verwezen. Ook vanavond had het scheidsrechterlijke trio, Nzolo op kop, de kaas gegeten bij Preud’homme. “Ik wil niet reageren op de strafschop die Genk kreeg. Vorige keer werd ik geneukt met veel lawaai, nu is het in stilte. Ik zeg er voor de rest niets meer over”, liet hij zich op Sporza ontvallen.
 
Toch kan Preud’homme zich vastklampen aan de goede prestatie van zijn ploeg. “Zonder Thys, Olufade en Leye hebben wij weinig wisselmogelijkheden op de bank. Zeker als je bekijkt wie Genk nog allemaal kan inbrengen. Onze jongens hebben alles gegeven. Wat er vandaag gebeurd is moeten we snel vergeten. Dat mijn ploeg zo goed gespeeld heeft, is alvast een troost voor mij”, besluit Preud’homme.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties