De Roeck: "Het is onze eigen schuld"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
De Roeck: "Het is onze eigen schuld"
Foto: © SC

Voor de supporters van AA Gent was de Nederlandse scheidsrechter Richard Liesveld de gebeten hond na de afgekeurde gelijkmaker van Jonas De Roeck. De Antwerpense kapitein in Oost-Vlaamse loondienst sloeg zelf mea culpa.

“De scheidsrechter zei dat er een duidelijke fout op Proto was”, doet De Roeck zijn verhaal. “Ik heb de indruk dat hij sowieso onder de bal doorgaat. Het zit bij ons de laatste weken echt niet mee.”
 
Ook na het doelpunt van Wim De Decker wezen de Buffalo’s naar de scheidsrechter, maaar De Roeck weigerde met een steen te werpen naar Liesveld. “Het is onze eigen schuld. De doelpunten mochten niet op zo’n manier vallen. We hebben veel te slap verdedigd. Het kost ons veel moeite om te scoren, maar we geven het veel te makkelijk uit handen.”
 
“Dit is een pijnlijke nederlaag. In twee minuten tijd hebben we al het goede werk van de voorbije weken ongedaan gemaakt. Punten pakken tegen Anderlecht moest niet, maar vanavond was een zege noodzakelijk. Nu moeten we opnieuw terug vechten.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties