Dheedene: "Op klasse staat geen leeftijd"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Dheedene: "Op klasse staat geen leeftijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Dheedene moet na Nieuwjaar tevreden zijn met een plaatsje op de bank, maar ‘Didi’ zette Germinal Beerschot zaterdag met een knappe treffer tegen AA Gent wel op weg naar een belangrijke driepunter.

“Op klasse staat geen leeftijd”, lacht Dheedene zijn tanden bloot. “Ik had voor mezelf nog twee streefdoelen. Het eerst is tot mijn 38ste voetballen. Dan zal ik er na dit seizoen dus nog een jaartje moeten bijdoen. Het tweede was scoren op mijn 37ste. Dat is dus gelukt vandaag. Ik ben er heel blij mee.”
 
De 37-jarige verdediger begon echter niet goed aan zijn invalbeurt en lag meteen mee aan de basis van de eerste tegentreffer. “Ik kon er niets aan doen”, verontschuldigt Dheedene zich. “Het is gewoon rot op zo’n veld. Als 18-jarige sta je dan te vloeken, maar met mijn ervaring ben ik rustig gebleven.”
 
Germinal Beerschot lijkt met de gouden punten in het Ottenstadion nu volledig gered van de degradatie. “Het zijn belangrijke punten, maar we moeten altijd voorzichtig blijven. Acht punten overbruggen is niet onoverkomelijk. Volgende week moeten we vlammen tegen Kortrijk. Als we dan de drie punten pakken, zijn we zo goed als definitief gered.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties