De Camargo: "Standard is nog niet verslagen"

De Camargo: "Standard is nog niet verslagen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie weken geleden ging Standard onderuit bij rivaal Anderlecht, waarna de titelstrijd beslecht leek. Niets is echter minder waar, sinds gisteren staan de Rouches weer bovenaan de tabellen. "We blijven in koers voor de titel", weet Igor De Camargo.

"We hebben veel kansen gemist en in principe had ik drie keer moeten scoren. Maar met een assist en een doelpunt moet ik ook blij zijn", maakt De Camargo zijn analyse van de match tegen Racing Genk in HLN. "Standard heeft ook imposant gespeeld: vanaf de eerste minuut hebben we gedomineerd. We bleven druk uitoefenen en dat is kort voor de rust beloond. En de efficiëntie van de verdediging verdient ook een pluim. Genk had in elke helft een kans om terug te komen, maar we zijn niet geplooid."

Door de overwinning tegen de rivaal uit Limburg komt Standard weer op kop in de Jupiler Pro League. "We blijven in koers voor de titel", stelt De Camargo vast. "Dat is goed voor het vertrouwen en voor de motivatie. We houden de spanning in het kampioenschap. Drie weken geleden na onze nederlaag tegen Anderlecht zou iedereen zijn geld zogezegd zetten op Anderlecht, maar zie waar wij nu staan. Het is nu een heel ander discours: Standard is nog helemaal niet verslagen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties