Losada wil spelen tegen ex-ploeg

Nico Wieme
| 23 reacties
Losada wil spelen tegen ex-ploeg
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Hernan Losada geraakt maar niet van de bank bij Anderlecht. De Argentijn hoopt nu op een speelkans zaterdag tegen zijn ex-club Germinal Beerschot.

“Ik bereid me elke week alsof ik zou moeten spelen”, zucht Hernan Losada. “Maar ik wil meer dan af en toe eens een invalbeurt van tien of vijftien minuten. Om mijn kwaliteiten te tonen, moet ik eens drie of vier wedstrijden op rij kunnen spelen. Maar de trainer beslist. Ik kan alleen maar wachten tot ik mijn kans krijg.”
 
“Ik ben naar Anderlecht gekomen omdat de trainer me absoluut wou hebben. En ik ben sindsdien niet van gedachte veranderd”, gaat de Argentijnse middenvelder verder. “Ik heb onlangs gesproken met de trainer. Hij zei me dat hij nog altijd blij is met mijn komst en dat alles wat ik doe goed en correct is. Dat is mooi, maar de wereld draait rond feiten. Ik verwacht meer speelgelegenheid, maar wat kan ik doen?”
 
Vorig weekend deed Losada van zich spreken. Hij scoorde toen vijf keer in de beloftewedstrijd tegen KV Mechelen. “Vijf goals in één wedstrijd, dat was me zelfs nog nooit gelukt in een wedstrijd in het park met vrienden”, lacht de ex-Germinal Beerschotspeler in HLN. “In mijn eerste seizoen bij G. Beerschot scoorde ik eens drie keer tegen Moeskroen, maar dat was het maximum.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties