Mathijssen: "De opluchting is groot"

Mathijssen: "De opluchting is groot"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen was heel opgelucht dat de late treffer van Jeroen Simaeys Club Brugge in extremis nog de drie punten opleverde.

“Als je naar het klassement kijkt, dan merk je waarom de opluchting zo groot is”, verwijst Mathijssen naar het puntenverlies van de concurrentie. Lange tijd zag het er nochtans naar uit dat ook Club punten zou laten liggen. “Het doelpunt van Charleroi was een echt weggevertje, maar dankzij de inzet en het engagement van de spelers hebben we het toch nog gehaald.”
 
Mathijssen zette tegen Charleroi zijn blauw-zwarte afscheidstournee in. “Ik zie geen reden waarom ik nu mijn gedrag zou veranderen. Ik blijf proberen om de spelers in zo'n goed mogelijke omstandigheden aan de aftrap te krijgen. Al heb ik nu misschien wat meer aandacht voor wat mijn assistenten zeggen.”
 
Blondel
 

“Ik ben blij met de manier waarop Jonathan Blondel de afwezigheid van Koen Daerden heeft opgevangen. Hij komt van heel ver terug en mag zich optrekken aan zijn prestatie. Als hij terug zijn oude niveau haalt, zal Club nog heel veel plezier aan hem beleven.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties