Mathijssen: 'Ik heb er het maximum niet uitgehaald'

Nico Wieme
| 11 reacties
Mathijssen: 'Ik heb er het maximum niet uitgehaald'
Foto: © SC

Jacky Mathijssen heeft voor het eerst vrijuit kunnen spreken over zijn nakend afscheid bij Club Brugge. De coach van blauw-zwart toonde zich waardig en sprak over "een correcte en logische oplossing."

Michel D'Hooghe verkondigde het een tijdje geleden al: aan het einde van het seizoen neemt Club Brugge afscheid van Jacky Mathijssen. De Clubtrainer kon/wou daar aanvankelijk niet op reageren, maar dat heeft hij nu wel gedaan.
 
“Pas sinds donderdagavond is er duidelijkheid over mijn toekomst”, aldus Mathijssen in HLN. “Mijn afscheid aan Club Brugge is administratief helemaal afgehandeld. Ik kan deze beslissing begrijpen. Het is een correcte en logische oplossing.”
 
“Men oordeelt dat de derde plaats voor een club met dergelijke status onvoldoende is. Daar heb ik dus geen moeite mee”, bekende Mathijssen eerlijk.
 
Over zijn eigen werk bij Brugge toont de Limburger zich tevreden. “Het grootste struikelblok waren de tegenvallende resultaten. Daar wordt een hoofdcoach nog altijd op beoordeeld als puntje bij paaltje komt. Ik zou meer ontgoocheld zijn geweest indien ik het gevoel had dat de groep niet meer achter mij staat. Natuurlijk heb ik er niet het maximum uitgehaald.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties