Johan Gerets: "Vader wordt nu geen bondscoach"

De Nijs Michael
| 9 reacties
Johan Gerets: "Vader wordt nu geen bondscoach"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De publieke opinie in ons land schreeuwt om Eric Gerets als nieuwe bondscoach en ook binnen de voetbalbond denkt men nadrukkelijk aan de coach van Marseille. Toch zal de topcoach de Rode Duivels nog niet onder zijn hoede nemen, zo weet zoon Johan Gerets.

"Het is niet realistisch om te denken dat mijn vader nu Belgisch bondscoach wordt", aldus Johan Gerets (foto), die momenteel op de loonlijst van derdeklasser Wezet staat, in HBvL. "Let op, het is altijd zijn droom geweest om het een keer te worden. Zijn eigen spelers kiezen, overal competities bekijken: dat vindt hij fanatastisch. Hij heeft tegen mij altijd gezegd: ik stop óf bij Standard, óf bij de nationale ploeg. Die overweging heeft in zijn hele carrière meegespeeld."
 
"Maar het einde van zijn carrière is nog niet in zicht", weet Johan. "Hij zei ooit dat hij op zijn 52ste zou stoppen, maar hij is toch doorgegaan, dat zit in de aard van het beestje. Als je zo goed presteert zoals hij nu bij Marseille, dan stap je niet zomaar uit dat wereldje. Ik denk dus dat hij nog doorgaat bij een club. Of de bond kansloos is? Neen, want mijn vader heeft mij al meermaals verrast. Zijn toekomst is één groot raadsel."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties