Stuttgart denkt aan Jelle Van Damme

Stuttgart denkt aan Jelle Van Damme
Foto: © SC

Toen Jelle Van Damme destijds aankwam in Anderlecht, werd zijn transfer door menig supporter in vraag gesteld. De Rode Duivel doet het echter bijzonder goed in Brussel en daardoor kan hij ook op heel wat buitenlandse interesse rekenen.

Zo stuurde Van Damme de Russische kampioen Rubin Kazan onlangs nog wandelen, maar nu kan de verdediger ook op interesse uit Duitsland rekenen. VfB Stuttgart zat namelijk voor hem in de tribune tijdens de topper tussen Anderlecht en Club Brugge.

"Dit is het eerste wat ik er van hoor maar ik wist wel dat er veel scouts in de tribune zaten", reageert Van Damme in GvA. "Meer wil ik er niet over zeggen. Ik concentreer me nu volledig op de titelstrijd met  Anderlecht."

Van Damme zal alvast een goed rapport gekregen hebben van de Duitse scouts, want hij speelde andermaal een sterke wedstrijd. "Met mijn kwaliteiten op én naast het veld ben ik belangrijk voor deze groep", stelt de kopbalsterke linksachter vast. "Ik merk dat mijn ingesteldheid en mentaliteit een impact hebben op de andere spelers, zeker tijdens de wedstrijd, maar ook in de aanloop naar een match als we elkaar opnaaien en scherp houden. Ik kom met iedereen overeen en weet wat en hoe ik iets kan zeggen tegen welke speler."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties