Ceulemans pleit voor Broos als bondscoach

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Ceulemans pleit voor Broos als bondscoach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Ceulemans (foto), de trainer van VC Westerlo, vindt dat de Belgische voetbalbond er goed zou aan doen om Hugo Broos aan te stellen als nieuwe trainer van de nationale ploeg. Broos is momenteel aan de slag bij de Griekse eersteklasser Panserraikos.

"De voetbalbond hoeft geen Belg aan te stellen, maar met Hugo Broos hebben we anders wel een heel goede kandidaat rondlopen", vindt Jan Ceulemans nadat HNB en GvA hem om zijn mening vroegen over wie straks de opvolger moet worden van René Vandereycken aan het hoofd van de nationale ploeg.

"Broos is perfect tweetalig en als er iemand is die veel succes heeft gehad in België, dan is hij het wel. Eric Gerets had ook succes, maar was hier al na een paar jaar al weg. Mij maakt het eigenlijk niet uit wie het wordt, maar ergens hoop ik toch dat het Broos zal worden", gaat de Caje verder.

Momenteel werkt Hugo Broos nog voor Panserraikos, maar de club die vorig seizoen promoveerde naar de hoogste klasse in Griekenland zakt na één jaar alweer terug weg naar de tweede divisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties