Lierse legt Mertens vast tot 2011

De Nijs Michael
| 3 reacties
Lierse legt Mertens vast tot 2011
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse probeert via de eindronde nog een ticket voor de Jupiler Pro League af te dwingen, maar intussen zijn de Pallieters ook al bezig me de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. Zo tekende Jeroen Mertens een vernieuwd contract op het Lisp.

Jeroen Mertens werd dit seizoen uitgeleend aan KV Turnhout. De negentienjarige middenvelder groeide er uit tot één van de absolute uitblinkers en is zo mee verantwoordelijk voor de titel van Turnhout in derde klasse B. Dat is ook Lierse niet ontgaan, de club heeft de polyvalente speler daarom twee jaar langer aan zich gebonden.

"Jeroen is een typisch Lierse jeugdproduct. Het feit dat we hem een contract aanbieden van twee jaar wil zeggen dat we in hem geloven", legt sportief directeur Neel De Ceulaer uit. "Dat is eens te meer het bewijs dat onze jeugdopleiding echt goede spelers aflevert. En dat wij hier bij Lierse onze eigen jeugd niet verwaarlozen."
 
"Jeroen heeft vorig seizoen stage gelopen bij KV Turnhout en hij heeft daar meegeholpen aan het behalen van de titel", stelt De Ceulaer vast. "Ik ben echt blij dat we hem voor nog eens twee jaar aan ons kunnen binden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties