McLaren: "De meest vreselijke manier om te verliezen"

McLaren: "De meest vreselijke manier om te verliezen"
Foto: © SC

FC Twente hoopte zijn uitstekend seizoen te bekronen met een derde bekerwinst, maar bekerkoning Trond Sollied en zijn troepen dachten daar anders over. De trofee verhuisde na strafschoppen richting Friesland.

“Dit is de meest vreselijke manier om een bekerfinale te verliezen”, blikt McLaren terug op de finale. “En dat net in onze 50ste wedstrijd. Voor een neutrale voetballiefhebber was dit misschien een schitterende voetbalavond, maar bij ons is iedereen in shock. De fans, de spelers. Zij verdienen het niet om op zo’n manier verliezen. Spijtig genoeg moet er in een finale altijd een verliezer zijn.”

 

Ondanks de nederlaag behoudt de Brit een uiterst positief gevoel over aan zijn eerste seizoen in Enschede. “Op dit moment is het moeilijk om een groter beeld van de competitie voor ogen te nemen. De ontgoocheling van de verloren finale overheerst.”

 

“Maar we mogen trots zijn. En dat zal ik de spelers deze week ook benadrukken. Met attractief voetbal eindigen we tweede boven PSV en Ajax. De pijn van de verloren bekerfinale zal blijven, maar de spelers konden gewoon niet meer doen dit seizoen. Ze hebben er echt alles uitgehaald.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties