"Legear pleegde vluchtmisdrijf"

Tom Drossaert
"Legear pleegde vluchtmisdrijf"

Jonathan Legear haalde de laatste dagen het nieuws met zijn auto-ongeluk tegen een voorgevel in Londerzeel. Maar volgens een kapper uit Schaarbeek was de Anderlechtspeler op de vlucht.

Het officiële verhaal gaat dat Legear na de testwedstrijd tegen Standard zich met enkele vrienden flink heeft laten gaan, en op de terugweg van een feestje van de weg is geraakt en via een wei een voorgevel heeft geramd. Maar nu verklaart een kapper uit Schaarbeek dat Legear op de vlucht was geslagen na een eerder ongeval.
 

Legear had met zijn BMW de auto van de man aangereden na het afrijden van de parking van dancing Carré in Willebroek. Legear zou de man gevraagd hebben of hij verzekerd was. Op het moment dat de kapper afkwam met een aanrijdingsformulier, is Legear in zijn auto gesprongen en weggestoven. De man liet het hier niet bij en zette de achtervolging in.

 

Even verderop op de A12 kwam het tot een nieuw gesprek tussen Legear en de man. “Ik vroeg nog eens het probleem te regelen. Maar hij bedreigde me en zei dat ik moest maken dat ik weg kwam. Toen is hij weggestoven richting Londerzeel, door het rode licht”, aldus de man in HNB.
 

Dit werpt een nieuw licht op de zaak Legear, die al een fikse uitbrander kreeg van manager Van Holsbeeck en zich moest gaan excuseren bij de familie wiens huis hij had aangereden. Legear is op vakantie vertrokken en voorlopig onbereikbaar voor commentaar. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties