Alonso: Real of Arsenal?

Yves Dekoning
| 3 reacties
Alonso: Real of Arsenal?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voorlopig is het wachten tot de transferstorm losbreekt, maar Xabi Alonso blijft circuleren in de media. De middenvelder van Liverpool zou op het lijstje van Real Madrid staan en ook bij Arsenal zien ze hem graag komen.

Volgens verschillende Spaanse en Britse kranten zou Xabi Alonso al een akkoord hebben met Real Madrid. Nu Florentino Perez terug voorzitter is van Real, zou een officieel bod snel kunnen volgen. Vorig jaar was er ook vanuit Arsenal interesse en die werd nu nieuw leven ingeblazen.

Grote vraag is natuurlijk of Alonso naar Arsenal of Real Madrid mag gaan van Rafael Benitez. De manager van Liverpool FC heeft opnieuw herhaald dat Alonso niet te koop is. "Wij willen onze beste spelers niet verkopen en Xabi hoort daar bij. Hij had een goed seizoen en hoort bij onze toekomstplannen. Xabi heeft zelf al aangegeven dat hij uitkijkt naar zijn zesde seizoen voor Liverpool. Het was voor mij dan ook een verrassing toen zijn manager met mij kwam praten. Ik heb hem verteld dat Xabi nog een contract voor drie seizoenen heeft en bij Liverpool blijft."

Ondertussen heeft Cesc Fabregas laten weten dat hij maar één speler naar Arsenal wil zien komen. De Spaanse middenvelder hoopt dat Arsene Wenger voor Alonso gaat. "We hebben niet veel versterkingen nodig, alleen één middenvelder. De rest is perfect. Xabi zou geweldig zijn, hij heeft ervaring en kan doelpunten scoren. Ik ben er zeker van dat de baas dit ook weet."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties