Akpala legt Fransen het zwijgen op

De Nijs Michael
| 11 reacties
Akpala legt Fransen het zwijgen op
Foto: © SC

De meeste Europese competities zitten er intussen op, maar heel wat landen hebben nog enkele oefenpartijen op het programma staan. Zo kroonde Joseph Akpala zich tot held van Nigeria door te scoren tegen Frankrijk.

Nigeria nam het in Saint-Etienne op tegen Frankrijk. De thuisploeg ging met het kleinste verschil onderuit. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Joseph Akpala. De aanvaller van Club Brugge was halfweg de eerste helft goed gevolgd toen een bal tegen de paal belandde. 

Duitsland deed het in tegenstelling tot Frankrijk wel goed. De Duitsers gaven de Verenigde Arabische Emiraten partij in Dubai. Duitsland won overtuigend met 2-7, Mario Gomez kroonde zich met vier doelpunten tot man van de match.

Tot slot heeft ook Turkije er een goede oefeninterland opzitten. De verrassing van het afgelopen EK won met 2-0 van Azarbeidzjan. Sinan Bolat, die voor het eerst geselecteerd was, moest ten voordele van Volkan Demirel op de bank plaatsnemen. De doelpunten werden gescoord door Altintop en Üzülmez.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties