Van Wijk: "24 uur op 24 in de weer voor Roeselare"

Van Wijk: "24 uur op 24 in de weer voor Roeselare"
Foto: © SC

SV Roeselare kon zich zondag redden in de Jupiler Pro League nu het mathematisch zeker is van winst in de eindronde. Dennis Van Wijk heeft de voorbije weken echt geleefd voor de club. Hij was 24 uur op 24 in de weer.

Dennis Van Wijk is dan ook heel erg trots dat de West-Vlamingen het behoud konden afdwingen. "Ik ben niet alleen trots voor mezelf, maar ook voor mijn entourage van de voorbije weken. Ik ben trots op de fans, de sponsors, het bestuur en ook op jongens zoals Tom Colpaert, de teammanager", aldus de Roeselare-trainer in HLN.

Van Wijk heeft uiteraard een ruim aandeel in het behoud. "Ik wist al van tevoren dat ik hier lange dagen zou moeten maken. Het stond zodanig in mijn contract beschreven dat het ook van mij werd verwacht. Voor mij is dat een abc'tje. Voetbal is 24 uur op 24. Ik doe alles bij Roeselare. Dat is inderdaad niet vol te houden. Op dit ogenblik zie ik echter niemand binnen de club die technisch directeur kan zijn met Van Wijk als trainer. Dat wil dus zeggen dat ik nu alles zelf moet doen", besluit Van Wijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties