Taravel blijft Zulte Waregem trouw

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Taravel blijft Zulte Waregem trouw
Foto: © SC

Jérémy Taravel blijft bij Zulte Waregem. De Franse verdediger tekende een contract voor vier seizoenen bij de West-Vlaamse fusieploeg.

Taravel stond ook in de belangstelling van Standard, maar kiest dus voor een verlengd verblijf aan de Gaverbeek. De verdediger kwam in januari op huurbasis van Lille naar Zulte Waregem.

 

“Hij is ongetwijfeld één van de meest beloftevolle verdedigers in de Belgische competitie”, is manager Vincent Mannaert opgetogen. “Ondanks de intersse van Standard slagen we erin om hem voor lange tijd aan ons te binden. Dit is een belangrijk signaal dat we vooruit willen.”

 

Taravel is dankbaar voor het vertrouwen dat Zulte Waregem in hem toont. “Ze zijn me komen halen in Lillen en hebben er alles aan gedaan om mij goed te voelen bij deze club”, aldus de Fransman.


Geen verstoppertje

 

“Zelf moet ik progressie blijven boeken en me nog meer profileren in de verdediging. Als ploeg kunnen we ons niet verstoppen. We moeten mikken op een plaats bij de topzes. Vorig jaar hebben we al bewezen dat we niet kansloos zijn tegen de grote ploegen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties