Zandvliet geen partij voor G. Beerschot

Dirk Pieters
| 6 reacties

Germinal Beerschot blijft de eerste vriendschappelijke wedstrijden gemakkelijk winnen. De Antwerpse club versloeg Zandvliet Sport met 1-7. Munyaneza, die mag vertrekken, was goed voor twee treffers.

Eersteprovincialer Zandvliet Sport kreeg al na enkele minuten een eerste treffer te verwerken. Bart Goor bracht de bezoekers als snel op voorsprong. Ook Faris Haroun en Sanharib Malki pikten hun doelpuntje mee in de eerste helft.

Na de pauze kregen de verloren zonen Munyaneza en Dosunmu de kans om zich te tonen. Beide heren wisten hun doelpuntjes te maken zodat de bezoekers uiteindelijk met 1-7 wonnen op het veld van Zandvliet. (AN)

* DOELPUNTEN: 3' Goor 0-1, 10' F. Haroun F 0-2, 17' Malki 0-3, 49' Munyaneza 0-4, 53' Dosunmu 0-5, 62' Oszahin 1-5, 78' N. Haroun 1-6, 86' Munyaneza 1-7

* GERMINAL BEERSCHOT: Pacovski (46' Kaminski), M. Monteyne (60' Svetlicic), Van Dooren (60' Geurden), Mijadinoski (83' Van Minnebruggen), P. Monteyne (20' Dosunmu, 68' Cornet), De Decker (46' King), Leko (60' Mauro), Cruz (46' De Man), F. Haroun (60' Lambreghts), Goor (60' N. Haroun), Malki (46' Munyaneza)