Collin Andrews komt Antwerp helpen

Dirk Pieters
| 34 reacties
Collin Andrews komt Antwerp helpen
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Ratko Svilar hulp krijgt. De oefenmeester van Antwerp stond er lange tijd alleen voor, maar zou nu kunnen rekenen op Collin Adrews. De ex-trainer van onder andere Berchem Sport zou deze week beginnen op de Bosuil.

Collin Andrews gaat zich in de voorbereiding bezig houden met de testers en de Braziliaanse stagiairs op de Bosuil. Zo blijft de A-kern behouden en moeten de testers in het begin apart trainen. Pas na een beslissing van Andrews en Svilar mogen de betere testers met de A-kern meetrainen. 

Op de Bosuil verwachten ze de komende dagen nog heel wat testers. "Ik begrijp de voorzitter dat hij deze in het begin apart wil houden. Daarom had hij iemand nodig om die spelers te trainen en te beoordelen", aldus Andrews. 

Met Andrews haalt Antwerp geen onbekende in huis. Als trainer was hij de voorbije 30 jaar actief bij Merksem, Tubantia, Hoogstraten, Zwarte Leeuw, Overpelt, Cappellen, Diest, Dessel, Meerhout, Hoboken, Nieuwkerken, Sint-Pauwels en RC Mechelen. De 59-jarige Andrews staat bekend als een groot motivator en moet met zijn visie de juiste testers weten te vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties