Twente toont concrete interesse in Bryan Ruiz

T. Coremans
| 24 reacties
Twente toont concrete interesse in Bryan Ruiz
Foto: © SC

Nadat eerder Heerenveen interesse toonde in Bryan Ruiz heeft zich nu een andere Eredivisieploeg gemeld. FC Twente heeft maandagnamiddag een bod uitgebracht op de Costa Ricaan.

Na het vertrek van Eljero Elia naar het Duitse Hamburg is FC Twente op zoek naar een nieuwe polyvalente middenvelder. Steve McClaren zou naar verluidt koste wat kost Bryan Ruiz naar Enschede willen halen. Twente treedt voor het tweede jaar achtereenvolgens aan in de voorrondes van de Champions League. De club begint zich in Nederland stilaan te profileren als topclub. Twente heeft er trouwens alle baat bij om zo snel mogelijk tot actie over te gaan. Op 28 juli wacht de heenwedstrijd in de voorrondes van de Champions League.


Bryan Ruiz zou naar verluidt alleen de Oost-Vlaamse hoofdstad verlaten wanneer hij zich sportief kan verbeteren. Een overgang naar Twente lijkt een meer logische zaak dan te kiezen voor Heerenveen. Het is de droom van de Costa Ricaan om in de Champions League te kunnen spelen. AA Gent en Ruiz lijken nog even tijd te nemen om de knoop door te hakken. In ieder geval zullen de Buffalo's een vette kluif overhouden na een mogelijk vertrek van goudhaantje Ruiz.(AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties