Ze Carlos na acht seconden uitgesloten

T. Coremans
| 1 reacties
Ze Carlos na acht seconden uitgesloten

De Braziliaanse voetbalster Ze Carlos, eigendom van Cruzeiro, heeft zich op een negatieve manier in de kijker gespeeld. Na amper acht seconden werd hij door de scheidsrechter terug naar de kleedkamers verwezen.

De Braziliaanse topaffiche tussen Atlético Mineiro en Cruzeiro ging wel op een heel turbulente wijze van start. De spelleider stuurde Ze Carlos na een vermeende elleboogstoot, na amper acht seconden, richting de kleedkamers.


Ze Carlos was overtuigd van zijn onschuld en gaf uitleg bij de twijfelachtige fase. “Ik ging voor de bal, gleed uit en probeerde het leer te controleren. Tijdens mijn actie draaide ik simpelweg mijn arm en raakte Renan onbewust in het gezicht. Ik bood meteen mijn excuses aan maar de scheidsrechter stuurde mij zonder nadenken toch naar de kant”, aldus een overtuigde Ze Carlos.


De thuisploeg kreeg na de man-minder-situatie nooit de vuist gebald en ging met 0-3 ten onder tegen Atlético Mineiro. Cruzeiro spaarde enkele spelers met het oog op de levensbelangrijke wedstrijd van woensdag. Dan treedt Cruzeiro aan in de finale van de Libertadores Cup tegen het Argentijnse Estudiantes.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties