Malinois vindt transfer Renard "onbespreekbaar"

Nico Wieme
| 25 reacties
Malinois vindt transfer Renard "onbespreekbaar"
Foto: © SC

Olivier Renard staat in de nadrukkelijke belangstelling van SC Heerenveen. KV Mechelen is echter niet van plan om zijn doelman zomaar naar Noord-Nederland te laten vertrekken.

Als Heerenveen Olivier Renard aan zijn kern wil toevoegen, zal het diep in de buidel mogen tasten voor de KV Mechelengoalie. In Friesland zou Renard de strijd moeten aangaan met landgenoten Brian Vandenbussche en Kenny Steppe, over wie coach Trond Sollied al meermaals zijn ongenoegen uitte.

 

Bij de Maneblussers zien ze een nieuw vertrek van een sterkhouder niet meteen zitten. “Wat mij betreft is een transfer niet bespreekbaar”, beweert voorzitter Johan Timmermans in GvA. “Alleen als er een niet af te slagen bod van Heerenveen komt, zullen we er eens over nadenken.”

 

“KV Mechelen is van plan om Renard te behouden. Olivier is een heel belangrijk persoon voor KV Mechelen, zowel op als naast het veld”, treedt technisch directeur Fi Vanhoof zijn voorzitter bij. “Met Björn Vleminckx (NEC) en Nana Asare (FC Utrecht) zijn we al twee sterke spelers én publiekslievelingen kwijtgeraakt, we willen er niet nog één verliezen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties