Mbemba: "Ga België tonen wat ik kan"

De Nijs Michael
| 16 reacties
Mbemba: "Ga België tonen wat ik kan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht treft met Sivasspor een relatief onbekende tegenstander, maar Pieter Mbemba kan de Turkse club wel inlichten over de kwaliteiten van Anderlecht. De jonge Belg ruilde de C-kern van KV Mechelen onlangs voor de A-kern van de Turkse vicekampioen.

"Ik zat te hopen op Anderlecht", geeft Mbemba toe in HNB. "Maar ik niet alleen: iedereen hoopte op Anderlecht. De andere tegenstanders waren van een zwaarder kaliber. Tegen Anderlecht zal het niet gemakkelijk worden, maar we hebben minstens even veel kwaliteit. Daarnet kwam de assistent-trainer me al vragen of ik hem een dvd kon bezorgen van de testmatchen van Anderlecht tegen Standard. We zullen zeker genoeg informatie hebben over Anderlecht."

"Mijn transfer kwam er niet van de ene dag op de andere", komt de bijna 21-jarige Belg nog even terug op zijn overstap naar de Turkse topclub. "Sivasspor wilde me al langer, maar pas nu was ik beschikbaar voor hen. Als we straks in België spelen, ga ik aan België tonen wat ik kan en dat ik mijn plaats heb bij een grote ploeg."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties