Roda wil vier Anderlechtspelers huren

De Nijs Michael
| 5 reacties
Roda wil vier Anderlechtspelers huren
Foto: © SC

Anderlecht en Roda JC hebben een goede relatie op bestuursniveau en daar wil de club uit Kerkrade nu opnieuw gebruik van maken. Roda JC wil Sivlio Proto en Hernan Losada tijdelijk overnemen van de Brusselse vice-landskampioen.

Enkele seizoenen geleden leende Anderlecht Tioté en Lamah al uit aan Roda JC. Beide spelers deden het er bijzonder goed, waardoor paars-wit hen voor een mooi transferbedrag van de hand kon doen. Nu hoopt Roda JC opnieuw enkele spelers van Anderlecht onderdak te geven, het oog van de Nederlanders valt vooral op Silvio Proto en Hernan Losada.

Vooral Losada staat hoog op het verlanglijstje van trainer Harm Van Veldhoven. De Argentijn werd vorig seizoen met de grote trom binnengehaald in het Astridpark, maar tot op heden kon hij de verwachtingen nog niet inlossen. Net onder Losada staat Silvio Proto. De doelman werd vorig seizoen nog uitgeleend aan Germinal Beerschot, maar staat sinds deze zomer opnieuw op het trainingsveld in het Astridpark.

Naast de bovengenoemde Anderlechtspelers staan ook Cheikhou Kouyaté en Arnold Kruiswijk op het verlanglijstje van Roda JC. De Nederlandse topklasser zou de spelers graag definitief overnemen, maar omdat geel-zwart financieel in zwaar weer verkeert, wil de club de spelers liever op huurbasis overnemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties