Oud-Antwerpspeler kan naar Liverpool

Yves Dekoning
Oud-Antwerpspeler kan naar Liverpool

De interesse in Ryan Shawcross neemt toe. West Ham, Fulham en Liverpool FC zouden jagen op de jonge verdediger van Stoke City. Shawcross speelde eerder al voor Manchester United en Antwerp.

Stoke City heeft een goed seizoen achter de rug in de Premier League. Vooral de ijzersterke verdediging, met Ryan Shawcross op kop, mocht een dikke pluim op zijn hoed steken. Het is dan ook geen verrassing dat de 21-jarige verdediger in de belangstelling staat van Fulham en West Ham.

Ook Liverpool FC zou zijn pijlen op Shawcross richten omdat die goedkoper is dan Michael Turner (Hull). De Reds zijn op zoek naar een centrale verdediger na het afscheid van Sami Hyypiä.

De interesse van Liverpool is opvallend aangezien Shawcross tot 2008 een speler van Manchester United was. Hij werd dat jaar wel uitgeleend aan Stoke en later verhuisde hij definitief naar het Britannia Stadium. In 2007 huurde het Belgische Antwerp FC Shawcross een tijdje. Hij speelde zijn eerste interland bij de Engelse U21 tegen België. Bij de U15 kwam hij nog voor Wales uit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties