Balette: "Club gaat niet over één nacht ijs bij transfers"

Balette: "Club gaat niet over één nacht ijs bij transfers"
Foto: © SC

Club Brugge kon dit seizoen nog niet echt overtuigen, maar de West-Vlamingen namen met zes op zes wel een uitstekende competitiestart. Ryan Donk zorgt echter voor enige ongerustheid, de zomertransfer van Club ligt in de lappenmand.

"De blessure van Ryan kwam als een verrassing voor iedereen", vertelt assistent-coach Peter Balette op het digitaal huis van Club Brugge. "Hij is onze enige echte versterking en deed het centraal in de verdediging best aardig tot nu toe. Nu moeten we het elftal weer herschikken."

Club speurt momenteel nog naar versterking. Blauw-zwart wil vooral een extra verdediger én aanvaller. "We hebben enkele opties, maar er is nog niks concreets", aldus Balette. "We willen niet over één nacht ijs gaan."

"Tegen Lokeren waren we gretig en ontwikkelden we een drang naar voren", kijkt de assistent van Adrie Koster terug op de match van vorig weekend. "Daar houdt het Brugse publiek van. Er kwamen ook al snel heel wat doelkansen en dan gaat het publiek als één blok achter de ploeg staan. Heerlijk!"

Dit weekend kijkt Club KV Mechelen in de ogen. "Met zijn fanatieke publiek is daar spelen nooit een cadeau", beseft Balette. "En met de 4-1 tegen Westerlo heeft KV Mechelen zijn visitekaartje afgegeven. Van onderschatting is dus geen sprake."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties