Suarez: "Ik ben nog altijd niet honderd procent"

De Nijs Michael
| 28 reacties
Suarez: "Ik ben nog altijd niet honderd procent"
Foto: © SC

Anderlecht won zaterdag makkelijk van Westerlo, het werd 3-0. Man van de match was Matias Suarez. De Argentijn scoorde een fantastisch doelpunt, liet Boussoufa scoren en was een constant gevaar voor de verdeding van Westerlo. Suarez blijft echter kalm.

"Ik ben nog altijd geen honderd procent", vertelt Suarez aan HLN. "Ik moet fysiek nog sterker worden, dan zal ik nog beter voetballen. Ik speelde zaterdag weliswaar 90 minuten, maar de laatste tien minuten zat ik er helemaal door."

"Mijn vader overleed zeven jaar geleden. Hij zou zaterdag precies 59 jaar zijn geworden", vervolgt Suarez, die een t-shirt met een foto van zijn vader toonde na zijn doelpunt. "Daarom draag ik mijn goal aan hem op. Hij heeft me alles gegeven en er alles aan gedaan opdat ik zou kunnen voetballen."
 
"Biglia, Boussoufa en ik hebben een goeie band", stelt Suarez. "Op het veld proberen we ook kort bij elkaar te spelen en de combinatie op te zoeken. Ik vind dat dit de voorbije wedstrijden al goed gelukt is. Maar ik ben ervan overtuigd dat we nog beter kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties