Twente volgt Anderlechtdoelwit Carney
Redactie
| 3 reacties
Twente volgt Anderlechtdoelwit Carney
Foto: © SC

Anderlecht houdt David Carney sinds zijn succesvolle testperiode in het Astridpark scherp in de gaten, maar de Brusselaars zijn niet alleen. Ook het Nederlandse FC Twente volgt de Australische international op de voet.

David Carney kwam enkele weken geleden testen bij Anderlecht. De speler van Sheffield United -die afgelopen seizoen op huurbasis bij Norwich City aan de slag was- maakte een goede indruk. Maar omdat Jelle Van Damme de club niet verliet, is het aantrekken van een nieuwe linksachter geen prioriteit voor Anderlecht

Toch is paars-wit overtuigd van de kwaliteiten van de Australiër. "Hij heeft kwaliteiten, daar is iedereen binnen de club het over eens", aldus manager Herman Van Holsbeeck een paar weken geleden. "We blijven Carney nauwlettend in de gaten houden."

De Brusselaars moeten echter niet te lang twijfelen, want intussen heeft ook het Nederlandse FC Twente zijn vizier op de international gericht. Het is volgens Extravoetbal niet meteen duidelijk hoe concreet de interesse van de Eredivisieclub is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties