OHL haalt Bétrémieux, Calvo en Sakanoko

De Nijs Michael
| 0 reacties
OHL haalt Bétrémieux, Calvo en Sakanoko
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transferperiode is intussen voorbij, maar in de laatste uren voor de sluiting van de transfermarkt heeft OH Leuven zich bijzonder actief getoond. Naast Daan Vaesen komen nog drie spelers de Vlaams-Brabantse tweedeklasser versterken.

Cédric Bétrémieux wordt een jaar op huurbasis overgenomen van eersteklassre KV Kortrijk. De 27-jarige Fransman had met veertien doelpunt een belangrijk aandeel in de promotie van de West-Vlaamse club, maar ging vervolgens aan de slag bij Roeselare. Op Schiervelde verliep het niet zoals verwacht voor de aanvaller, waardoor hij snel terugkeerde naar Kortrijk. Nu krijgt hij dus de kans om zich te bewijzen in de tweede afdeling.

Daarnaast maakt ook Daniel Calvo de overstap van Kortrijk naar Leuven. Vorig seizoen mocht de Spaanse middenvelder nog 27 keer in de basis starten bij Kortrijk, maar dit seizoen werd hij slechts één keer het veld opgestuurd.

Tot slot gaat ook Bassalia Sakanoko de kleuren van OH Leuven verdedigen. De Ivoriaanse aanvaller speelde in het verleden voor derdeklasser Péruwelz en tweedeklasser Oostende. Vorig seizoen speelde de 24-jarige spits 22 wedstrijden bij eersteklasser Moeskroen, hij kwam één keer tot scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties