Jankovic blijft rustig na uitspraken Lambrecht

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Jankovic blijft rustig na uitspraken Lambrecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht geeft zijn trainer Aleksandr Jankovic nog één wedstrijd om punten te sprokkelen. De Serviër schudt de druk echter van zich af.

De taal van Lambrecht was echter wel duidelijk. “Als we ook op Roeselare verliezen, zal ik niet lang meer hoeven na te denken”, zei de voorzitter na de nederlaag tegen Standard.

“Daar geef ik geen commentaar op”, bleef Jankovic rustig. “Dat deed ik ook niet toen hij mij bij mijn aanstelling een droomcoach noemde. Ik heb enorm veel respect voor mijn voorzitter, maar over een ontslag denk ik niet na. We moeten hard blijven werken en dan zetten we dit wel recht."

Jankovic verwijt zijn spelers niets. Ze missen wat vertrouwen, maar tegen Standard hebben ze hard gevochten. We moeten onze efficiëntie wel verhogen. Zowel verdedigend als aanvallend.”

Lokeren staat na zeven speeldagen veertiende met vier punten. Dat is evenveel als Westerlo, nummer vijtien, en twee eenheden meer dan rode lantaarn Roeselare. Woensdag moet Lokeren naar de Rodenbachstad. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties