Costa Rica niet tevreden met Amerikaanse ref

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Costa Rica niet tevreden met Amerikaanse ref

In Costa Rica zijn ze niet te spreken over de aanstelling van een Amerikaanse scheidsrechter voor hun WK-kwalificatieduel tegen het al uitgeschakelde Trinidad&Tobago. De VS zijn een concurrent in de strijd om WK-kwalificatie.

In de Concacaf-zone is het nog erg spannend en in de laatste twee speelrondes zal uitgemaakt worden welke landen rechtstreeks naar Zuid-Afrika mogen en welk land barrage moet spelen met de nummer vijf uit de Zuid-Amerikaanse zone. Vijf landen komen nog in aanmerking, enkel Trinidad&Tobago weet dat het niet meer naar het WK kan.

Costa Rica speelt nog tegen Trinidad&Tobago en is tegelijkertijd nog een concurrent van de Verenigde Stanten in de strijd om rechtstreekse kwalificatie. Dat ze dan een Amerikaanse ref krijgen voor hun duel op T&T, vinden ze niet kunnen. De vraag om het scheidsrechterstrio te wijzigen, zou wel eens gevolgd kunnen worden. Honduras deed het ook voor hun partij tegen de Verenigde Staten toen er aanvankelijk een trio uit Costa Rica was aangewezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties