Waseige: "Standard heeft iets te weinig kwaliteit"

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Waseige: "Standard heeft iets te weinig kwaliteit"

Robert Waseige is onder de taalgrens nog steeds een icoon in het voetbal. Hij bekeek dinsdagavond de CL-partij van 'zijn' Standard tegen AZ en vond dat de Rouches te weinig boden. De ex-bondscoach wijt dit aan te weinig kwaliteit.

"Standard is duidelijk niet meer de ploeg die iedereen afbluft zoals vorig jaar tegen Everton of Liverpool. Met de tactiek van coach Laszlo Bölöni kon ik zeker leven. Die was niet mis. De ploeg die dinsdag tussen de lijnen stond, heeft momenteel gewoon te weinig kwaliteit. Je moet het maar eens nagaan: geen Dante Bonfim en Oguchi Onyewu meer en Steven Defour is gekwetst. Dat is wel veel. Bovendien mis ik bij Standard ook wat de honger", aldus Robert Waseige in HLN.

"Ik heb echt de indruk dat sommige spelers wat verzadigd zijn door de successen van de jongste jaren. Ze zijn wat te snel tevreden. Dat zie je ook bij een aantal andere Belgische ploegen. Ik weet niet of dit Standard meer zal kunnen dan wat ze in AZ hebben laten zien in de Champions League", besluit Waseige.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties