Stijnen: "Waarom zou ik zenuwachtig zijn?"

Nico Wieme
| 26 reacties
Stijnen: "Waarom zou ik zenuwachtig zijn?"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen speelde tegen Toulouse niet zijn gelukkigste match. Toeval of niet, maar dat gebeurde enkele dagen nadat bondscoach Dick Advocaat zijn nummer één-status bij de Rode Duivels in twijfel had getrokken.

“We hebben het deze week over die uitspraak gehad, maar ik denk niet dat Stijn Stijnen zich daar druk over maakt”, beweert Dany Verlinden in HNB. “Nieuwe trainer, nieuwe wetten. De manier van brengen is raar, maar het heeft niets te maken met wat er in Toulouse gebeurde. Al vind ik wel dat het niet zou mogen.”

 

“Stijn moest steviger zijn op die fase, zeker dat hij de bal zou hebben”, is de Brugse doelmannentrainer streng voor zij poulain. “Anderzijds is het niet makkelijk om je vanuit stand af te zetten. Als je dan een beetje uit evenwicht bent, is het nog moeilijker. En trouwens, als die 2-1 niet valt, zetten wij ook geen druk en valt de 2-2 niet.”

 

Stijnen zelf wil nu nog niet ingaan op vragen over Dick Advocaat en de nationale ploeg. “Vanaf maandag is het nationale ploeg, nu concentreer ik me op Anderlecht”, aldus de Clubdoelman. “Ja, ik voel me goed in mijn vel. Waarom niet? Waarom zou ik zenuwachtig zijn? Je kan je plaats op elk moment verliezen.”

 

“Ik hoef niet geprikkeld te worden. Dat ben ik al elke match. Die fase tegen Toulouse was jammer, maar het zal nog gebeuren. Die Gignac zette zijn kont, waardoor ik uit evenwicht raakte”, toont Stijnen zich zelfkritisch. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties