Tottenham wil 5,5 miljoen euro geven voor Vadis

Mathias Dumarey
| 113 reacties
Tottenham wil 5,5 miljoen euro geven voor Vadis
Foto: © SC

Het zou best wel eens kunnen dat Club Brugge in de wintertransferperiode een belangrijke pion op het middenveld zal verliezen. Naar verluidt zou Tottenham Hotspur een bod van 5,5 miljoen euro voorbereiden op de jonge Belg.

Vadis Odjidja kwam vorige winter over van Hamburg SV omdat hij bij de Duitse club niet kon rekenen op een ernstige kans in de eerste ploeg. Club Brugge bood hem de kans om zijn carrière te herlanceren en het lijkt erop dat de belofteninternational daarin geslaagd is. Vanuit Engelse hoek waait het gerucht dat Tottenham Hotspur Vadis wil overnemen in januari en dat voor een bedrag van 5,5 miljoen euro.

Pol Jonckheere, de voorzitter van Club Brugge, liet vandaag al verstaan in HLN dat het de bedoeling is dat de kern zoveel mogelijk wordt samengehouden. Anderzijds weet hij ook als geen ander dat als er een fantastisch bod uit het buitenland komt voor een van zijn spelers, hij dat niet kan weigeren. Mogelijk is het straks dus al zover. Het is niet bekend welke prijs de competitieleider in gedachten heeft voor Vadis en of 5,5 miljoen euro zal volstaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties