Liverpool met het mes op de keel

Gert-Jan Weyters
| 2 reacties
Liverpool met het mes op de keel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool staat voor een loodzware opdracht: winnen op het veld van Lyon. Indien Lyon wint en Fiorentina doet het zelfde dan mogen The Reds een kruis maken over verdere deelname aan de Champions League.

Liverpool moet dus winnen in Lyon. Het mist wel Steven Gerrard, Glen Johnson, Martin Skrtel en Fabio Aurelio. Goudhaantje Fernando Torres maakt wel deel uit van de selectie. Een wereld van verschil voor Rafa Benitez. Tijdens de competitie bleek al dat een Liverpool zonder Torres heel moeilijk tot scoren komt.

Ook Daniel Agger, David Ngog en Alberto Aquilani maken de verplaatsing mee. Indien Aquilani ook effectief tot spelen komt, wordt het zijn eerste optreden voor Liverpool. Als Lyon de punten kan thuishouden in het eigen Gerlande is het zeker van de volgende ronde. Scheidsrechter voor dit cruciale duel is onze landgenoot Frank De Bleeckere. Zijn prestaties zullen met argusogen gevolgd worden door heel Europa na zijn cruciale rol in Real Madrid - AC Milan.

Fiorentina heeft zijn lot nog altijd in eigen handen, zelfs bij winst van Liverpool. Fiorentina krijgt het bezoek van Debrecen. De Hongaren zijn het zwakke broertje in de reeks met nul punten. Iedereen gaat er dan ook van uit dat Fiorentina geen punten zal laten liggen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties