Bölöni: "Ik doe mijn job niet goed"

Nico Wieme
| 25 reacties
Bölöni: "Ik doe mijn job niet goed"
Foto: © SC

Laszlo Bölöni kon zich best verzoenen met de nederlaag van Standard tegen Gent. De Roemeen had net als iedereen een lusteloze kampioen gezien en stelde zich zelfs de cynische vraag of hij zijn job wel goed doet.

“Wij begonnen uitstekend aan de match met die vroege openingsgoal”, begon Laszlo Bölöni zijn analyse van de match. “Vlak voor de pauze viel dan de logische gelijkmaker. Gent had er veel zin in en verdient de zege. Na de 2-1 hadden mijn spelers toch nog een goede reactie in huis, maar dat bleek niet voldoende te zijn.”

 

Waarom kon Standard geen aanspraak maken op minstens een punt? “De wil om te winnen was er niet. Na interlandverplichtingen is het altijd moeilijk voor ons om te hernemen. Ik wil deze nederlaag niet dramatiseren, verliezen op Gent kan gebeuren”, vond Bölöni.

 

De Roemeen kon niet om de vaststelling heen dat de Rouches na de heenronde vrij zwakke cijfers kunnen voorleggen. “En dat stoort me. Ik probeer nochtans zo goed mogelijk mijn job te doen.”

 

Op de vraag of het niet de taak van de coach is om zijn spelers te motiveren reageerde Bölöni bitsig. “Dan doe ik mijn job niet goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties