Suler: "Fans moeten respect hebben voor ons"

Nico Wieme
| 8 reacties
Suler: "Fans moeten respect hebben voor ons"
Foto: © SC

Marko Suler oogde vrij vermoeid na de veldslag tegen Standard. De Sloveen was blij met de zege van Gent, maar toonde zich kritisch tegenover de Buffalofans.

Het was met een lichtjes hese stem dat Marko Suler ons na de match te woord stond. “Ik heb veel gecoacht tijdens de match. Fysiek was ik echter niet volledig in orde. Ik was vrijdag pas terug na interlandverplichtingen.”

 

De Gentverdediger had net als wij de fluitconcerten van de eigen aanhang gehoord in het begin van de match, maar kon daar geen begrip voor opbrengen. “Ik ben teleurgesteld in onze aanhang. Iedere speler van Gent doet zijn best. Net op momenten dat niet alles lukt, heb je fans nodig die je aanmoedigen en niet supporters die je uitfluiten. Wij hebben respect voor onze fans, zij moeten dat ook voor ons hebben.”

 

Suler kon zich afgelopen woensdag met Slovenië plaatsen voor het WK in Zuid-Afrika en kijkt daar alvast naar uit. “Eerst moet ikzelf bij Gent wel weer op niveau komen. Voor de match tegen Standard was ik twijfelachtig, maar uiteindelijk was het geen probleem om te spelen. Toch kan ik veel beter dan wat ik tegen Standard gebracht heb.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties