Vanderhaeghe: "We kunnen alleen winnen op Anderlecht"

De Nijs Michael
| 8 reacties
Vanderhaeghe: "We kunnen alleen winnen op Anderlecht"
Foto: © SC

Anderlecht krijgt vanavond het bezoek van KV Kortrijk. Een speciale wedstrijd voor Yves Vanderhaeghe, de voormalige middenvelder van paars-wit zakt als assistent-trainer van Kortrijk af naar zijn oude liefde.

"We leven heel ontspannen naar de match toe", vertelt Vanderhaeghe aan Sporza. "We hebben de voorbije weken veel punten gesprokkeld. We kunnen vrank en vrij voetballen, we kunnen alleen maar winnen. Het moet een feest worden voor onze spelers. Georges Leekens zal wel een plan klaarhebben. Hij is slim en sluw genoeg om te weten wat hij moet doen. Hij heeft al vaak punten gepakt tegen Anderlecht, hij is dus de geknipte man."

"Toch vind ik dat we ons geen illusies moeten maken. Ik heb in het andere kamp gestaan en weet dat Anderlecht ook kan winnen als het slecht speelt. Maar we maken het hen zo moeilijk mogelijk", klinkt de voormalige profvoetballer strijdvaardig. "Omdat het zoveel geblesseerde spelers heeft, heeft Anderlecht het over een andere boeg gegooid. Ze pakken veel punten, al is het niet altijd frivool. En met Lukaku hebben ze een zeldzaam talent ontdekt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties