"Jovanovic wil tijd nemen voor zijn toekomst"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
"Jovanovic wil tijd nemen voor zijn toekomst"
Foto: © SC

Waar speelt Milan Jovanovic volgend seizoen? De keuze van de Serviër voorspellen is bijna even moeilijk als zes juiste kruisjes zetten op een lottoformulier. Jovanovic is in juni einde contract en heeft een waslijst geïnteresseerde clubs.

Jovanovic wierp een eerste voorstel van Valencia in de prullenmand, maar de Spaanse topclub deed deze week een tweede voorstel. Jova kan in de sinaasappelstad een contract voor vier seizoenen tekenen en strijkt er jaarlijks anderhalf miljoen euro op. Het Servische woelwater nam nog geen belsissing.

Valencia heeft immers concurrentie. Veel concurretie. Ook AS Roma, Fiorentina, Atletico Madrid VfB Stuttgart, Olympiakos, Hoffenheim, Everton en Birmingham City behoren tot de geïnteresseerden in de Standard-speler. Jovanovic heeft echter een duidelijke voorkeur voor clubs die jaarlijks in de Champions League uitkomen, waardoor een aantal clubs hun kansen op een transfer gefnuikt zien.

Zoran Stojdanovic, Jovanovic’ zaakwaarnemer, wil niet overhaast te werk gaan. “De speler wil in alle rust een beslissing nemen over zijn toekomst”, zegt hij tegenover Sky Sports. “We bekijken alle opties, maar we hebben nog geen besluit genomen. Voor Milan is niet alleen het financiële belangrijk. Het sportieve geeft voor hem de doorslag.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties